UVON Noord-Brabant
Emailadres
Wachtwoord
  Vergeten?
Een inspirerend netwerkOrganisatieAgenda NieuwsActiviteitenLeden

Een inspirerend netwerk

De UVON, de Unie van Vrouwelijke Ondernemers Nederland, is het grootste netwerk in zijn soort en bestaat al meer dan 60 jaar. De UVON is direct na de Tweede Wereldoorlog opgericht door vrouwen die, vaak noodgedwongen, het bedrijf van hun man alleen wilden voortzetten.

De UVON is een landelijk netwerk met 6 regionale verenigingen. Daarvan heeft de UVON Noord-Brabant de meeste leden.

UVON Noord-Brabant, een inspirerend netwerk voor ondernemende vrouwen

De UVON Noord-Brabant is een dynamisch en actief netwerk van tientallen vrouwelijke professionals met een eigen bedrijf en enkele managers met een functie op directieniveau. De UVON Noord-Brabant biedt onderlinge contacten, inspiratie en ontspanning. Via netwerkbijeenkomsten en een interactieve website biedt de UVON Noord-Brabant haar leden kansen in professioneel en persoonlijk opzicht.

Netwerken bij de UVON Noord-Brabant betekent het uitwisselen van kennis en ervaring en een stimulans in persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. UVON-leden zijn vrouwen die het principe van ‘halen en brengen’ onderschrijven en dus bereid zijn om naast hun drukke werkzaamheden actief bij te dragen aan het netwerk. Zij willen hun kennis en vaardigheden met anderen delen en mede daardoor bijdragen aan een beter arbeidsklimaat voor vrouwen.

Cindy Jane van Grinsven


Cindy Jane van Grinsven

Praktijk Cindy Jane van Grinsven

Ammerzoden

© 2019 UVON Noord-Brabant-Laatste nieuws voor leden 16-07-2019