UVON Noord-Brabant
Emailadres
Wachtwoord
  Vergeten?
Een inspirerend netwerkOrganisatieAgenda NieuwsActiviteitenLedenUVONline oktober 2017

Nieuw: eenmanszaak Opsteen | advocaat in vastgoed

Per 1 januari 2017 is UVON-lid Lobke Opsteen haar nieuwe eenmanszaak Opsteen | advocaat in vastgoed gestart.

Lobke: "Aan de samenwerking met mijn compagnon is een einde gekomen. Niet omdat het niet ging, maar omdat Nanda vanwege persoonlijke omstandigheden besloot om naar Breda te verhuizen. De reden dat ik met mijn eenmanszaak ben gestart was dus misschien wat minder, maar inmiddels ben ik enorm blij met deze uitdaging. Een uitdaging die ik met twee handen heb aangegrepen. Met een nieuwe naam, maar ook met een nieuwe huisstijl en een nieuwe website. Mag ik jullie vragen deze te bezoeken? Ik ben namelijk benieuwd naar jullie mening."

www.opsteenadvocaat.nl
 

Advocaat in vastgoed

"De naam zegt het al: als advocaat in vastgoed heb ik zowel op het civiele als op het bestuurlijke vlak de expertise in huis om vastgoedproblemen het hoofd te bieden. Het doel is om vanaf het begintraject mee te denken met de klant. Op die manier kunnen we hoge kosten en conflicten zoveel mogelijk voorkomen. Daarbij vermijd ik het liefste procedures. Die zijn namelijk altijd kostbaar en niet altijd even bevredigend voor de klant. Zeker omdat ze veel tijd kosten. Lukt het niet om die procedures te voorkomen, dan haal ik uiteraard alles uit de kast om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken."

Zonder gebruiksaanwijzing

Lobke werkt in een zakelijke stijl, maar wel in een stijl waarin een persoonlijk contact in Brabantse stijl voorop staat. Zonder poespas. Ambitieus en pragmatisch, maar ook degelijk. Haar adviezen zijn geschreven in begrijpelijke taal en zijn direct toepasbaar in de praktijk. Zonder gebruiksaanwijzing.

Joanna van der  Bolt


Joanna van der Bolt

Essential Elements

Tilburg

© 2017 UVON Noord-Brabant-Laatste nieuws voor leden 14-10-2017