UVON Noord-Brabant
Emailadres
Wachtwoord
  Vergeten?
Een inspirerend netwerkOrganisatieAgenda NieuwsActiviteitenLedenUVONline oktober 2017

50 Jaar Kapteijns Boekhouders

Het bedrijf waarvan UVON-lid Emmie Kapteijns mede-eigenaar is, heeft onlangs het 50-jarig jubileum gevierd. Bovendien is het bedrijf verhuisd naar Boxtel. Van harte gefeliciteerd!

Emmies vader Jo Kapteijns stond aan de wieg van dit administratiekantoor en zijn kinderen Stephan en Emmie hebben al geruime tijd geleden het stokje overgenomen.

Van Sint-Michielsgestel naar Boxtel

Emmie: "Op 9 maart zijn wij, na 50 jaar op dezelfde locatie in Sint-Michielsgestel gehuisvest te zijn geweest, verhuisd naar een nieuw adres. De verhuizing betekende een flinke verandering voor ons en de klanten, want na 50 jaar liggen er nu eenmaal veel herinneringen op ons oude adres. Maar uiteindelijk gaat het om het persoonlijk contact en dat verandert niet wat ons betreft! Omdat 50 jaar geleden onze vader de onderneming is gestart, was de opening van ons nieuwe kantoor een mooie gelegenheid om relaties uit te nodigen, niet alleen om de nieuwe ruimte te komen bewonderen, maar ook om nog eens met de oprichter van ons bedrijf een praatje te maken. Wij zijn erg blij met de nieuwe locatie, wat voor ons een frisse start betekent. Iedereen die een keer ons kantoor wil komen bewonderen of gewoon een kopje koffie wil komen drinken, is van harte welkom aan de Bosscheweg 139/A in Boxtel.

www.kapteijns-advies.nl
Alice Dik-Lohman


Alice Dik-Lohman

Wonderland Advies

Helvoirt

© 2017 UVON Noord-Brabant-Laatste nieuws voor leden 14-10-2017