UVON Noord-Brabant
Emailadres
Wachtwoord
  Vergeten?
Een inspirerend netwerkOrganisatieAgenda NieuwsActiviteitenLeden

Lisa Portengen: 'Smart & Sexy'

In de aankondiging van deze bijeenkomst stonden vragen als: ben je nieuwsgierig? Heb je lef en ambitie? Wil je verder? Meer genieten? Een feestje maken van jouw leven en dat van anderen? Anderen inspireren en aan het roer staan?

De toon was gezet! Op de eerste UVON-bijeenkomst van 2011 togen we naar Eindhoven (Strijp) om antwoord te krijgen op alle vragen! De ontvangst was tussen 17.30 en 18.30 uur.

 

Tapas en aspiranten

Het programma begon om 18.30 uur met een tapasbuffet van verschillende warme en koude gerechten. Maar liefst zeven aspirant-leden waren aanwezig en hebben zich (weer) even aan ons voorgesteld. Isabel Klerkx werd geïnstalleerd als nieuw lid van onze UVON.

Maryke Drost, die de webredactie en het contentbeheer van onze website verzorgt, gaf een korte toelichting op het laatste nieuws over de website. Via persoonlijke pagina's kunnen de leden zich nu aanmelden en betalen voor bijeenkomsten. Ook de contributie kan nu via de site (en iDEAL) worden voldaan. Binnenkort verschijnt de eerste digitale nieuwsbrief van de UVON Noord-Brabant: UVONline!

Op deze (ingelogde) pagina stelt Isabel zich aan de leden voor.
 
 

Lisa Portengen

In een theaterzaalachtige ambiance, waar ze zich als een vis in het water voelde, presenteerde Lisa Portengen (die is afgestudeerd aan de Kleinkunstacademie) haar programma 'Smart & Sexy'.

Lisa Portengen is deskundige op het gebied van 'Smart & Sexy' en oprichter van de gelijknamige lifestyle. Ze zegt: “Ik ben slim en sexy. En ik ben trainer. Ik wil mensen in beweging brengen. Ik hou van theater en dansen. Al jaren geef ik trainingen, coaching, en bedenk ik ervaringen (concepten) voor bedrijven. 'Smart & Sexy' is voor mij allesomvattend. Ik wil vrouwen nog bewuster maken van hun mogelijkheden en laten ervaren hoe geweldig ze zijn!”

Het was een interactieve 'voorstelling', waarin Lisa ons 8 tips gaf waarmee we ons slim en aantrekkelijk kunnen gedragen, zowel zakelijk als privé.

www.smartensexy.nl
 
Emmie van de Venn


Emmie van de Venn

EKlegal, advocaat in arbeidsrecht

Den Bosch

© 2019 UVON Noord-Brabant-Laatste nieuws voor leden 29-05-2019