UVON Noord-Brabant
Emailadres
Wachtwoord
  Vergeten?
Een inspirerend netwerkOrganisatieAgenda NieuwsActiviteitenLeden

Eigentijdse uitvaartzorg

Op dinsdag 22 februari waren we te gast bij UVON-lid Patricia Bijnen. Zij en haar man voeren de directie van het 65 medewerkers tellende familiebedrijf Bijnen Uitvaartverzorging in Vught. Ook in Boxtel is een vestiging van het bedrijf, dat verder werkzaam is in verschillende rouwcentra in de regio.

Bijnen Uitvaartverzorging is een familiebedrijf (haar kinderen zijn de vierde generatie!), en over wat dat zoal betekent heeft Patricia ons iets verteld. Uitvaartleider Jos Bogers gaf een presentatie van het bedrijf in de prachtig ingerichte ruimte, waar vrijwel dagelijks herdenkingsdiensten worden gehouden.

www.bijnenuitvaartverzorging.nl
 
 

Thanatopraxie

Olaf Bijnen, een zoon van Patricia's man Rien en gediplomeerd thanatopracteur, vertelde ons een en ander over thanatopraxie, het licht balsemen van een lichaam. Door deze behandeling, een conserveringsmethode die wereldwijd wordt toegepast, krijgt een overledene zijn natuurlijke kleur. Hierdoor is een waardig afscheid mogelijk is. Daarnaast maakt thanatopraxie het gebruik van een koeling tijdens de opbaring overbodig.

Uitvaartinformatieplein

Bijnen Uitvaartverzorging heeft binnen de muren van het onlangs heropende gebouw een informatiecentrum gerealiseerd, een unieke tentoonstelling van alles wat met uitvaarten te maken heeft. Van assierraden tot zerken, alles staat voor het publiek uitgestald zodat men een goed beeld krijgt van alle ontwikkelingen die zich in de uitvaartbranche afspelen.

Installatie twee nieuwe leden

Marjan Eggermont en Marleen Schenk zijn tijdens deze bijeenkomst geïnstalleerd als actief lid van de UVON Noord-Brabant. De aanwezige aspirant-leden hebben tijdens deze bijeenkomst nader kennis kunnen maken met ons ondernemersnetwerk, en wij met hen!

Op deze pagina vertellen Marjan en Marleen iets over zichzelf .
 

GedenkGeschenk

UVON-lid Maryke Drost gaf vervolgens een korte presentatie van een product waarvoor steeds meer belangstelling bestaat: GedenkGeschenk. Een GedenkGeschenk is een boek over één en soms twee mensen, het is een levensverhaal, in woord en beeld. Daarbij gaat het om de grote lijnen, en vooral ook: details van betekenis.

www.gedenkgeschenk.nl

KabineXt

Na afloop van deze interessante bedrijfspresentaties zijn we naar KabineXt gereden. Daar hebben we genoten van een veelheid van internationale, kleine gerechten en een heerlijk glas wijn.

www.kabinext.nl
 
 
Cindy Jane van Grinsven


Cindy Jane van Grinsven

Praktijk Cindy Jane van Grinsven

Ammerzoden

© 2019 UVON Noord-Brabant-Laatste nieuws voor leden 29-05-2019