UVON Noord-Brabant
Emailadres
Wachtwoord
  Vergeten?
Een inspirerend netwerkOrganisatieAgenda NieuwsActiviteitenLeden

UVON Open: het nieuwe werken

Om ook andere vrouwelijke ondernemers uit de regio Brabant te laten kennismaken met onze netwerkorganisatie, organiseren we jaarlijks een open netwerkbijeenkomst. Dit keer was dat op dinsdag 29 maart in de prachtige het-nieuwe-werken-ambiance van het Qurius Inspirience Center in Zaltbommel. We hebben ruim 100 gasten mogen verwelkomen. De helft daarvan kwam nader met ons kennismaken, de andere helft bestond uit UVON-(aspirant-)leden. De UVON Open was een groot succes!

Thea Thijssen, de voorzitter van de UVON Noord-Brabant heeft de bijeenkomst rond 18.30 uur geopend met een woord van welkom. Zij heeft verteld hoe de UVON vlak na de Tweede Wereldoorlog is ontstaan en hoe dit vrouwelijke-ondernemersnetwerk zich verder heeft ontwikkeld in ons land. Daarna werden er drie nieuwe leden geïnstalleerd: Jacobien Hoefnagels, Janny Vos en Leontine van Hooft.

Helaas was Leen Zevenbergen, de ceo van Qurius en een van de sprekers van deze avond, die middag ziek naar huis gegaan. Zijn plaats werd ingenomen door Qurius-medewerker Friso Westerhuis. Hij heeft een presentatie gegeven over het nieuwe werken en de voor- en nadelen daarvan.

www.qurius.nl
 
 
 

Zinderend buffet

Na afloop van deze presentatie stond er een smakelijk buffet voor ons klaar en tijdens dit buffet was er een onaangekondigd muzikaal intermezzo – dat begon met een flashmob – door Popkoor Zinder uit Zaltbommel.

Tevens was er de mogelijkheid om deel te nemen aan een rondleiding door het gebouw van Qurius en kennis te maken met nieuwe internetapplicaties, die hier ruimschoots aanwezig zijn.

www.popkoorzinder.nl

@Slijterijmeisje

Rond 20.30 uur zaten we weer in zaal om naar onze laatste spreker te gaan luisteren: Petra de Boevere. Het was een van de hoogtepunten van deze geslaagde bijeenkomst.

Petra de Boevere (1967) begon in 1993 een Slijterij Wijnhandel in Breskens. Sinds 2003 blogt ze onder de naam Meisje van de Slijterij en sinds het voorjaar 2007 twittert ze als @Slijterijmeisje. Voor haar hebben het internet en de social media dan ook vrijwel geen geheimen. Hierover heeft ze ons als een volleerd performer van alles verteld en laten zien. Het was in één woord geweldig, soms zelfs overweldigend!

www.slijterijmeisje.nl
 

Netwerken en napraten

Daarna stonden er in de mooie open ruimte lekkere drankjes klaar en werd er geanimeerd genetwerkt.

Bij de uitgang vonden de door Petra gesigneerde exemplaren van het boek 'Meisje van de slijterij' gretig aftrek. Voor alle deelnemers was er een goed gevulde goodiebag.

Joanna van der  Bolt


Joanna van der Bolt

Essential Elements

Tilburg

© 2019 UVON Noord-Brabant-Laatste nieuws voor leden 29-05-2019