UVON Noord-Brabant
Emailadres
Wachtwoord
  Vergeten?
Een inspirerend netwerkOrganisatieAgenda NieuwsActiviteitenLeden

Bedrijfsbezoek Alizonne in Vught

Alizonne preventieve en cosmetische geneeskunde is de kliniek waarin door UVON-lid drs. Claudia I.M. van der Lugt en haar team behandelingen worden uitgevoerd die niet alleen gericht zijn op uiterlijke schoonheid, maar waarbij ook het gezondheidsaspect een belangrijke rol speelt.

In een prachtige ambiance werden we door Claudia en haar medewerksters ontvangen. Na een aperitiefje en het gerechtjesmenu kregen we een interessante presentatie en een rondleiding door de vestiging in Vught.

 

Drie nieuwe leden en dubbel zoveel aspiranten!

UVON-voorzitter Thea Thijssen heeft Ingrid Lintz, Bianca Moonen en Dorothe Saasen officieel geïnstalleerd als lid van de UVON Noord-Brabant. Natuurlijk werd hen het UVON-speldje aangeboden, en daarbij het boek van het Slijterijmeisje. Er waren ook zes aspirant-leden, te weten: José Bosman, Ina Haveman, Puck van der Heiden, Hannelore Hoogeveen, Lucie Jansen en Ineke den Otter. Zij hebben zich kort en krachtig aan ons voorgesteld.

Ondertussen kregen we een heerlijke amuse van tonijn, waarbij een heerlijk glaasje bubbels. Daarna werd er voor ons gekookt, gebakken en gewokt en konden we in de keuken en op het terras genieten van de mooi opgemaakte gerechtjes en een drankje naar keuze.

Lees hier meer over Ingrid, Bianca en Dorothe
 

Een veelzijdige kliniek

Alizonne bestaat ruim 14 jaar en heeft daarmee een bekende naam opgebouwd in de preventieve en cosmetische geneeskunde. Het succes van de contourvormende gewichtsreductie en de resultaten van de huidbehandelingen met alle soorten van lasers hebben het dorp Meijel in Limburg inmiddels op de kaart gezet. Daarmee groeide de vraag naar behandelingen door mensen uit alle delen van Nederland.

De wens van Alizonne om in 's-Hertogenbosch een vestiging te openen komt tegemoet aan de vraag naar betere bereikbaarheid voor het noorden en westen. Het was zoeken geblazen maar het viel allemaal op zijn plek met de villa in Vught, bij hotel Van der Valk. De aanwezigheid van hotelfaciliteiten en Fit in Vught bieden ook mogelijkheden tot gezamenlijke arrangementen waarin sport, wellness en gezondheid een unieke combinatie oplevert.

Alizonne legt zich toe op de niet-chirurgische contourvorming en gewichtsvermindering voor iedereen, alle laserbehandelingen van huidproblemen en overbeharing met gefractioneerde lasers, rimpelbehandelingen met Botox en injectables, en vaatbehandelingen. Voor de wat ingrijpender behandelingen, zoals een ooglidcorrectie of gefractioneerde CO₂-behandeling, is er naast de deur overnachting mogelijk. Alles op één terrein waardoor de tijdsinvestering minimaal en het resultaat optimaal is.

www.alizonne.nl
 
 
Emmie van de Venn


Emmie van de Venn

EKlegal, advocaat in arbeidsrecht

Den Bosch

© 2019 UVON Noord-Brabant-Laatste nieuws voor leden 29-05-2019