UVON Noord-Brabant
Emailadres
Wachtwoord
  Vergeten?
Een inspirerend netwerkOrganisatieAgenda NieuwsActiviteitenLeden

Bedrijfsbezoek Galerie Dom' Arte

Terwijl het buiten 36 graden was, en er onweersbuien in de lucht hingen, werden wij hartelijk en met een glas koele witte wijn verwelkomd in de prachtige galerie van UVON-lid Gerry Broos in Rucphen.

In haar eigen museum, zoals ze haar galerie zelf soms noemt, werd er druk genetwerkt, waarna we konden genieten van een smakelijk en mooi verzorgd Italiaans buffet.

www.galeriedomarte.nl

Rondleiding en lezing

Vervolgens leidde Gerry ons rond door de interessante beeldentuin, waarbij ze ons voorzag van achtergrondinformatie over enkele beelden en de makers ervan.

In een speciaal paviljoen is een opslag van diverse werken en zijn andere en vaak ook nieuwe werken te zien. Ook daarover werd ons veel en enthousiastmerend verteld.

 

In de grote galerie ging onze gastvrouw in op de verschillen tussen een kunsthandelaar en een galeriehouder en behandelde zijn de thema's 'Het ondernemen in de kunst' en 'Passie en missie in de kunst'. Gerry: "Deze elementen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden in de driehoeksverhouding kunstenaar, klant en galeriehouder."

 
 
 
Janny Vos


Janny Vos

Janny Vos Kunstbemiddeling

's-Gravenmoer

© 2019 UVON Noord-Brabant-Laatste nieuws voor leden 29-05-2019