UVON Noord-Brabant
Emailadres
Wachtwoord
  Vergeten?
Een inspirerend netwerkOrganisatieAgenda NieuwsActiviteitenLeden

Liesbeth Noordegraaf over de economische ontwikkelingen

Op een nazomerse dinsdag 27 september waren we te gast bij Target Point in het vestingstadje Heusden. Hier heeft econome-filosofe Liesbeth Noordegraaf-Eelens een lezing gegeven verzorgen over de actuele economische ontwikkelingen.

Liesbeth bouwde haar boeiende presentatie op via drie begrippen: verslaving, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Zij benaderde het onderwerp zowel langs economische als langs filosofische uitgangspunten, wat het extra de moeite waard maakte.

Als Senior researcher en leermanager werkt Liesbeth bij de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur. Bovendien is zij docent bij de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zij schreef ook enkele boeken, waaronder 'De overspelige bankier'.

Klik hier voor meer informatie over Liesbeth Noordegraaf
 
 

Drie nieuwe leden

Tijdens het diner, in een prachtige ambiance, heeft voorzitter Thea Thijssen drie nieuwe leden geïnstalleerd: Puck van der Heiden, Hannelore Hoogeveen (beiden op de linker foto) en Ghislaine Monchen (op de rechter foto).

Ook waren er weer enkele aspirant-leden aanwezig: Mariet Kamphuis en José Bosman.

Lees verder
 

Lezing over de economie vanuit filosofisch oogpunt

Het verhaal van Liesbeth Noordegraaf was zeer boeiend. We hebben haar gevraagd om een samenvatting. Zodra we die hebben, komt-ie op de site.

 
Thea Thijssen


Thea Thijssen

Stichting Maendeleo for brighter futures/Kenya Care

Zaltbommel

© 2019 UVON Noord-Brabant-Laatste nieuws voor leden 29-05-2019