UVON Noord-Brabant
Emailadres
Wachtwoord
  Vergeten?
Een inspirerend netwerkOrganisatieAgenda NieuwsActiviteitenLeden

Zakelijk speeddaten aan de hand van kunst

UVON-lid Janny Vos (van Janny Vos Kunstbemiddeling) heeft de bekende kunstenaar Clemens Briels in haar portefeuille en zij heeft ervoor gezorgd dat wij in zijn prachtige galerie in Heusden te gast mochten zijn.

Nadat voorzitter Thea Thijssen de circa 45 aanwezige vrouwen welkom had geheten, hebben verschillende aspirant-leden zich kort aan ons voorgesteld. Daarna kreeg Janny het woord voor een kunstzinnig welkomstwoord!

Vervolgens gaf Clemens Briels ons een korte toelichting op zijn werk.

www.clemensbriels.nl
www.jannyvoskunst.com
 

Drie speeddate-rondes

Het leggen van contacten is essentieel voor de groei van ieders bedrijf. Dat weten wij, ondernemende vrouwen/vrouwelijke ondernemers, als geen ander. Inmiddels bestaat de UVON Noord-Brabant uit ruim 90 (aspirant-)leden. Naast de 'harde kern' zijn er vrouwen die minder geregeld naar de bijeenkomsten komen. Een nadere kennismaking met zoveel mogelijk UVON-leden vormde dan ook het uitgangspunt voor drie inspirerende speeddate-rondes.

Deze leverden verrassende matches op. Door elkaar beter te kennen, weet je ook bij wie je terecht kunt met vragen en knelpunten.

 

Walking dinner van SED

Het speeddaten werd afgewisseld met een heerlijk walking dinner met bijpassende drankjes van restaurant SED (Samen Eten En Drinken) te ’s Gravenmoer.

www.samenetenendrinken.nl
 
Ine Jonkers - van der Velden


Ine Jonkers - van der Velden

Van der Velden Rioleringsbeheer BV

Boxtel

© 2019 UVON Noord-Brabant-Laatste nieuws voor leden 29-05-2019