UVON Noord-Brabant
Emailadres
Wachtwoord
  Vergeten?
Een inspirerend netwerkOrganisatieAgenda NieuwsActiviteitenLeden

Ons traditionele, supersfeervolle kerstdiner

De UVON Noord-Brabant organiseert voor de leden elk jaar een kerstdiner-to-remember. Dit jaar gingen we, extra feestelijk gekleed, naar Bergeijk. Plaats van culinaire handeling: restaurant De Kempenaer. Dit traditionele huiskamerrestaurant, verscholen in de Brabantse Kempen, wordt gedreven door de enthousiaste en gepassioneerde familie Engelen en staat bekend om zijn voortreffelijke keuken. We hebben ervan genoten!

In groten getale (het is in jaren niet zo druk geweest!) traden we aan; de meesten konden gebruikmaken van door het bestuur georganiseerd vervoer, wat erg prettig was. We werden verwelkomd met een apéritief van zelfgemaakte abrikozenlikeur en witte wijn, dat erg lekker was.

Prachtig gedekte tafels,

Rond 7 uur werden we uitgenodigd onze plaats te zoeken aan een van de prachtig gedekte tafels. Voorzitter Thea Thijssen heette ons van harte welkom en nam in haar toespraak belangrijke gebeurtenissen van het (bijna) afgelopen jaar door: de interessante en afwisselende bijeenkomsten, de drukbezochte UVON Open en de nominaties voor verschillende awards die enkele UVON-leden ten deel waren gevallen. Mariëtte Langes ontving onze hartelijke felicitaties en een boeket bloemen omdat zij de Aithra Award 2011 heeft gewonnen.

Er werd stilgestaan bij het afscheid van enkele leden, onder wie een van de oud-voorzitters: Wilhelmien Frijlink (foto rechts). In een korte toespraak memoreerde zij haar ruim 30-jarige lidmaatschap van onze UVON.

 

Een smakelijk presentje met een Italiaans tintje...

Isabel Klerkx heeft vanuit haar zaak Piccobella een bijdrage geleverd aan het kerstpresentje voor de leden, een kerstig verpakt flesje balsamicozijn.

www.piccobella.nl
 

... en een heerlijk diner

Afhankelijk van de menukeuzes bestond het diner uit voortreffelijke Saumon fumé en Jambon d’Ardenne, Consommé Faisan, Coquille Safran en Caille Bordelaise, Filet de Poisson en Medaillon Chevreuil en een Dessert Noël (zelfgemaakt vanilleroomijs met warme rode vruchten). Ook de bijpassende wijnen, de engelachtige botertjes en het knapperige brood waren goed verzorgd.

 
 
 

Kerstverhaal van Joanna

Voor de derde keer heeft Joanna van der Bolt de kerstvertelling verzorgd. Je kunt hier downloaden.

De muzikale omlijsting was in handen van een duo dat diverse snaarinstrumenten bespeelde.

UVON-kerstverhaal 2011
 
 
 
Pieternel van Lawick van Pabst


Pieternel van Lawick van Pabst

IJscafé Holland

Uden

© 2019 UVON Noord-Brabant-Laatste nieuws voor leden 29-05-2019