UVON Noord-Brabant
Emailadres
Wachtwoord
  Vergeten?
Een inspirerend netwerkOrganisatieAgenda NieuwsActiviteitenLeden

7 mei Algemene Ledenvergadering en inspirerende spreker

We zijn deze avond te gast bij d’n Office, de leukste flexibele kantoorlocatie in Uden, waar Lobke Opsteen haar kantoor gevestigd heeft. Tijdens de jaarlijkse ALV zal het bestuur afgelopen jaar evalueren en de voortgang en planning voor de komende tijd presenteren. Jullie aanwezigheid en input wordt zeer op prijs gesteld. Aansluitend aan de ALV is er een heerlijk buffet.

Wilma van Dartel laat ons de kracht van kwetsbaarheid zien. Ze is dé ervaringsexpert Self Empowerment en enterTrainer. Ze coacht, traint en begeleidt vrouwen om kwetsbaarheid te transformeren naar kracht. Zodat ze met hun unieke kwaliteiten écht een verschil kunnen maken. En het respect, de erkenning en waardering ontvangen die ze verdienen.

Zelf staat Wilma regelmatig met plezier op het podium als presentator, amateurzangeres of om op cabareteske wijze het publiek te entertainen. Daarnaast ook als spreker of dagvoorzitter. Met haar aangeboren gezichtsafwijking (naevus flammeus) is dat een zeldzame combinatie. Tenzij u 10 anderen met eenzelfde uiterlijk kunt noemen, die dat ook doen. En juist die combinatie zet Wilma in om te laten zien, horen, voelen hoe je je kwetsbaarheid naar kracht kunt omzetten.

Immers, Wilma is zelf het levende bewijs hoe je tegen de stroom en verwachtingen in tóch je idealen kunt nastreven. En eruit te halen wat er in zit. Ze vertelt over het overwinnen van angsten en valkuilen die iedereen tegenkomt en die haar vanwege haar uiterlijk extra uitgedaagd hebben. Als vrouw, partner, moeder, dochter, zus, vriendin, collega, entrepeneur.

Wijze lessen die ze liever eerder in haar leven had geleerd en daarom graag deelt en doorgeeft. Niet voor niets is het haar missie om een wereldwijde community te bouwen voor 1 miljoen vrouwen om hun kwetsbaarheid om te zetten naar hun sterke kracht.

Programma:

  • 16.30 uur Ontvangst

  • 17.00 uur ALV

  • 18.45 - 20.00 uur Buffet

  • 21.00 uur Spreker Wilma van Dartel

  • 21.00 - 22.00 uur Naborrelen

Locatie: d’n Office Loopkantstraat 25 in Uden

Kosten € 37,50 p.p. Alleen toegankelijk voor leden

meld je nu aan (wel even inloggen)
Petra van Lawick van Pabst


Petra van Lawick van Pabst

IJscafé Holland

Uden

© 2019 UVON Noord-Brabant-Laatste nieuws voor leden 11-04-2019