14 mei Avontuurlijke Asperges in Shoege en leren van Oud Leden te Den Bosch

14 mei stond in het teken van Fusion op meerder manieren!

Allereerst de culinaire mix van oer-hollandse asperges, die op wereldse wijze verwerkt worden in een 3-gangen menu in toprestaurant The SHOEGE (the Fork 9,3) in Den Bosch. En ten tweede de mix van oud UVON leden met bestaande leden.

Naast gezellig met elkaar bijpraten stond óók leren van oud leden op het menu! Wilde je wijze ondernemerslessen leren? Horen wat wel en niet werkt(te) om zakelijk succesvol te zijn. Meer weten over hun persoonlijke ontwikkeling als vrouw en onderneemster? Dan kon je aanschuiven bij de tafel van je keuze en leren van en met elkaar op een informele manier in de prachtige loft van The SHOEGE.

Een geweldig restaurant met een wereldse keuken, wereldse wijnen, werelds comfort en een wereldse sfeer. Een totaalbeleving in een eigentijds, eigenzinnig maar vooral persoonlijk restaurant waar ze echt wel ‘shoege’ van lekker eten hebben.

Hoe gezellig om leden te ontmoeten die heel lang lid zijn geweest, enorm veel levenservaring hebben en tevens bereid zijn alles over hun zakelijke belevenissen te delen. Het was een zeer sfeervolle en gezellige avond!