8 maart Internationale Vrouwendag

8 maart Internationale vrouwendag

Op vrijdag 8 maart, was het internationale vrouwendag, we hadden een prachtig programma samengesteld, met dank aan Thea en Mariet! Om 17.30 uur startte we met een welkomstdrankje in het sfeervolle Grand-Café – Restaurant De Verdraagzaamheid Zaltbommel 

Tijdens het tweegangen menu met keuze uit vlees, vis of vega, was er volop gelegenheid om weer eens goed bij te praten en te netwerken. tevens hadden we weer 3 nieuwe introduces. Ook hebben we bij de afsluitende koffie/thee nog een kleine verrassing gekregen van onze nieuwe Programmacie Astrid van den Broek en Marjon van Antwerpen!

Daarna wandelden we naar het vlakbij gelegen theater De Poorterij, waar speciaal voor ons plekken waren gereserveerd. En Fieke Opdam, ooit de jongste non van Nederland, nu aanstormend talent en halve finalist van Cameretten 2021, op de planken stond met haar voorstelling (Try-Out) Non-actief (Fieke Opdam ).

Deze door Karin Bloemen geregisseerde cabaretshow was een humoristisch en muzikaal protest tegen schaamte. En nam zowel het leven binnen als buiten het klooster op hilarische en soms harde wijze op de hak.  We hebben ervan genoten!

pastedGraphic.pngpastedGraphic_1.png