18 juni- Zomeruitje in Breda bij Baaij en Humpfrehy’s!

We zijn Terug in de tijd gereisd…naar het mooie Breda anno 1590 tijdens de Escape City Game “de list van het Turfschip!”

Na een enthousiaste ontvangst bij BAAI Breda werden we, na een korte uitleg, in teams op pad gestuurd om op een unieke manier de binnenstad van Breda te verkennen.

Waar niets is wat het lijkt!

We hebben zeer uitdagende raadsels opgelost terwijl we van (prachtige) locatie naar locatie gingen, wetende dat elke seconde telde en elke verkeerde afslag fataal kon zijn. De Game-app leidden ons door de straten van Breda, terwijl we met één oog op het scherm, alle gevaren in de gaten moesten houden.

De toekomst van de stad hing aan een zijden draadje. Alleen slimme strategieën konden Breda redden van een onfortuinlijke ondergang……

Na deze avontuurlijke verovering van de stad sloten we af met gezellig hapje en drankje bij restaurant Humphrey’s wat een geweldige mooie en sfeervolle plek was! Kortom wij dames hebben onze hersenen laten kraken en heerlijk gedineerd en weer 2 nieuwe leden in ons midden Carin en Boukje!