Dinsdag 30 mei 2023 Pop-Up EKlegal Emmie van de Venn


Op dinsdagavond 30 mei as houden we weer een pop-up, en dit keer bij Emmie van de Venn, eigenaar van EKlegal, advocaat in arbeidsrecht. We gaan die avond het nuttige met het aangename combineren, want Emmie gaat ons bijpraten over ‘valkuilen in het arbeidsrecht’, en dit gaat gecombineerd worden met een wijnproeverij van Wijngoed Wolf, een heus wijnlandgoed in Sint-Michielsgestel.

Emmie is al ruim 20 jaar advocaat in arbeidsrecht, en runt nu ruim zes jaar EKlegal, haar eigen kantoor. Zij adviseert werkgevers en werknemer bij vragen over ontslag, ziekte, slecht functioneren van medewerkers, reorganisatie, maar ook bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten. Met haar ruime ervaring zal Emmie onze leden en introducees in vogelvlucht vertellen over de valkuilen die zij daarbij tegenkomt. Denk daarbij aan de meest gemaakte fouten bij het opstellen van contracten, het omgaan met zieke werknemers en tips & trics bij het (gedwongen) vertrek van een medewerker.

De locatie waar de pop up wordt gehouden is een unieke. Sinds 2016 runnen Laura de Hollander en Bas Klerx Wijngoed Wolf waar zij met passie op natuurlijke wijze wijn verbouwen en zelf goede Nederlandse wijn produceren. Onze leden en introducees zullen deze avond een 5-tal wijnen proeven, geproduceerd door Wijngoed Wolf, gecombineerd met een toelichting op ‘hun verhaal’.

Het programma is als volgt:
18.45 uur: ontvangst bij Wijngoed Wolf, Wolfsdreef 1 Sint-Michielsgestel
19.00 uur: aanvang lezing ‘valkuilen in het arbeidsrecht’ door Emmie
1) start dienstverband, het belang van een goed contract
2) ziekte en disfunctioneren
3) tips & trics bij ontslag
20.00 uur: proeverij en toelichting, want ‘wijn moet je niet alleen proeven maar ook beleven’
22.00 uur: einde

De pop-up staat open voor introducees. Dus heb je een bevriende HR-medewerker of ondernemer met personeel, nodig deze dan uit om kennis te maken met de Uvon.

Parkeren kan bij Wijngoed Wolf.

De kosten voor deze avond bedragen EUR 12,50 per persoon.

INFO
30 mei 2023
18:45 - 22:00
LOCATIE
Wijngoed Wolf
Wolfsdreef 1, Sint-Michielsgestel
DEELNAME
Reserveren gesloten
Kaart wordt geladen...

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.