Internationale Vrouwendag 8 maart

8 maart Internationale vrouwendag

Op vrijdag 8 maart, internationale vrouwendag, hebben we een prachtig programma samengesteld, met dank aan Thea en Mariet! Om 17.30 uur wacht een welkomstdrankje op je in het sfeervolle Grand-Café – Restaurant De Verdraagzaamheid Zaltbommel   

Tijdens het tweegangen menu met keuze uit vlees, vis of vega, is er volop gelegenheid om weer eens goed bij te praten en te netwerken. Ook hebben we bij de afsluitende koffie/thee nog een kleine verrassing voor je in petto! 

Daarna wandelen we naar het vlakbij gelegen theater De Poorterij, waar speciaal voor ons plekken zijn gereserveerd. En Fieke Opdam, ooit de jongste non van Nederland, nu aanstormend talent en halve finalist van Cameretten 2021, op de planken staat met haar voorstelling Non-actief (Fieke Opdam ). 

Deze door Karin Bloemen geregisseerde cabaretshow is een humoristisch en muzikaal protest tegen schaamte. En neemt zowel het leven binnen als buiten het klooster op hilarische en soms harde wijze op de hak.  Meld je z.s.m. aan, er geldt een beperkte beschikbaarheid.

pastedGraphic.pngpastedGraphic_1.png

Praktisch

17.30 uur welkomstdrankje

Grand Café Restaurant
De Verdraagzaamheid
Waalkade 6
5301 CH Zaltbommel

 Locatie: Maps

Parkeren in de buurt?

Parkeerterrein Oude wasserij

Parkeerterrein Rotterdamse Bol

Parkeerterrein Veerweg

INFO
8 maart 2024
17:30 - 22:00
LOCATIE
Grand Cafe Restaurant De Vergraagzaamheid te Zaltbommel
Waalkade 6, Zaltbommel, Gelderland, 5301 CH
DEELNAME
Reserveren gesloten
Kaart wordt geladen...

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.