Kerstbijeenkomst

Beste Leden,

Op 30 november is er de jaarlijkse kerstbijeenkomst dit keer op een heus kasteel te weten Kasteel de Tongelaer te Mill een prachtige locatie. 

We ontmoeten elkaar bij Kasteel de Tongelaar in Mill (zie onderstaand voor routebeschrijving), waar we onder het genot van een drankje mogen gaan genieten van de fantastische sfeer van het kasteel (we hopen op goed weer voor een borrel buiten bij de vuurkorf met een lekkere gluhwein!). Daarna gaan we aan tafel en culinair genieten, waarbij we de sfeer en de omgeving van Kasteel de Tongelaar zullen gaan beleven.

Het programma is als volgt om 1800 uur ontvangst met een borrel bij Kasteel de Tongelaar op de binnenplaats.

Vanaf 18.45 uur dineren met 22.00-22.30 uur als eindtijd.

Routebeschrijving: Toets op Google Maps bij je navigatie: Hoogedijk te Mill in en NIET Kasteel de Tongelaar want dan kom je niet op de juiste plek terecht.

Bij de jaarlijkse kerstbijeenkomst is het niet de bedoeling introducees uit te nodigen. Dit kan weer op 18 januari op de eerstvolgende bijeenkomst in 2022.

Reserveringen kunnen vanaf 21 oktober plaats vinden.

We houden ons aan de regels van het RIVM dus voor nu betekent dit dat je een QR code nodig hebt om entree te krijgen. Indien je niet gevaccineerd bent kun je dit makkelijk regelen via toegangstesten.nl 

 

 

INFO
30 november 2021
18:00 - 22:30
DEELNAME
Reserveren gesloten

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.