Kerstbijeenkomst 2022

Beste dames,

De tijd vliegt en we hebben dit jaar weer vele mooie activiteiten gezamenlijk kunnen ondernemen. Thans maken we ons weer op voor de afsluitende bijeenkomst van het jaar: onze traditionele Kerstbijeenkomst, die zal plaatsvinden op dinsdag 29 november 2022.

Dit jaar gaan we naar Kasteel Tongelaar in het Land van Cuijk. Dat ligt op het prachtige landgoed Tongelaar van het Brabants Landschap, waar het on-Nederlands stil is. Je waant je eerder op het Franse platteland.

We worden daar verwacht om 17:45 uur en ontvangen jullie dan graag buiten rond het haardvuur met Glühwein. Vervolgens gaan we naar binnen voor een borrel met een amuse aan de bar, om daarna aan tafel te gaan voor het diner. We proberen tijdens het diner van plaats te wisselen zodat je met meerdere leden kunt bijpraten tijdens deze avond.

We proberen rond 21:00-21:30 af te ronden want het is tenslotte dinsdag en de volgende ochtend is het weer gewoon back to business.

De kosten voor de bijeenkomst bedragen € 47,50

We hopen van harte dat jullie je allemaal aanmelden voor deze bijeenkomst.

Dit is de enige bijeenkomst in het jaar die niet open staat voor introducees maar exclusief voor onze leden is.

De ervaring heeft geleerd dat het wel goed opletten is om er te komen.  Het adres is Tongelaar 12 – 16, 5451 HS in Mill.  Als je een navigatiesysteem gebruikt kun je best Hoogedijk Mill (bij Nijmegen) invoeren. Geadviseerd wordt om niet op Google Maps te rijden. Voor een uitgebreide routebeschrijving wordt verwezen naar https://www.kasteeltongelaar.nl/contact-route.

Graag tot 29 november 2022!

 

INFO
29 november 2022
17:45 - 21:30
LOCATIE
Kasteel Tongelaar
Tongerlaar 12-16, Mill (bij Nijmegen), Noord Brabant, 5451 HS
DEELNAME
Reserveren gesloten
Kaart wordt geladen...

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.