Sketchnotes aan de keukentafel bij Venna Cohen in Waalre

Sketchnotes

Venna Cohen van www.VeAtion.nl nodigt maximaal 8 UVON Noord-Brabant leden uit voor een gratis sessie “Sketchnotes basics aan de keukentafel”. Venna biedt deze workshop aan omdat zij gebruik heeft gemaakt van het mentor/mentee traject en iets terug wil doen voor de inzet die er voor haar is gedaan.

Sketchnotes combineren woorden en beelden om (complexe) informatie te vereenvoudigen en te organiseren. Sketchnotes heeft veel mogelijke toepassingen, denk bijvoorbeeld aan letterlijk gezamenlijk een beeld creƫren (je gezamenlijke visie), dingen bespreekbaar maken die moeilijk onder woorden te brengen zijn en verbanden in kaart brengen. Natuurlijk kun je het ook goed in communicatie gebruiken: de nieuwe generatie leest niet meer, maar kijkt naar plaatjes. Last but not least, Sketchnotes is leuk en maakt je brein creatief.

In deze workshop begin je bij de basics. Je zult verbaasd staan over je eigen tekenkwaliteiten! Je hoeft geen talent te hebben om dit te kunnen. Aan de hand van oefeningen leer je samen met Venna hoe je het in je werk kan inzetten. Aan het einde zal er gezamenlijk een plaat worden gemaakt wat de UVON voor ons betekent.

De workshop is erg praktisch; je hebt bijna continu zelf een stift in je handen of werkt samen aan een visualisatie.

Datum en tijd:
De workshop vindt plaats op maandag 3 juli 2023 van 13:00 tot 17:00 uur bij Venna thuis. Adres: Kastanjelaan 3, 5581 HD Waalre.

Let op: er is een maximum van 8 deelnemers mogelijk. Aanmelding op volgorde van binnenkomst.

INFO
3 juli 2023
13:00 - 17:00
LOCATIE
DEELNAME
Reserveren gesloten
Kaart wordt geladen...

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.