Dinsdag 12 september: Sketchnotes basics aan de keukentafel


Venna Cohen van www.VeAtion.nl nodigt maximaal 8 UVON Noord-Brabant leden uit voor een gratis sessie “Sketchnotes basics aan de keukentafel”. Venna biedt deze workshop aan omdat zij gebruik heeft gemaakt van het mentor/mentee traject van Uvon Noord-Brabant en iets terug wil doen voor de inzet die er voor haar is gedaan.

Sketchnotes combineren woorden en beelden om (complexe) informatie te vereenvoudigen en te organiseren. Sketchnotes heeft veel mogelijke toepassingen, denk bijvoorbeeld aan letterlijk gezamenlijk een beeld creëren (je gezamenlijke visie), dingen bespreekbaar maken die moeilijk onder woorden te brengen zijn en verbanden in kaart brengen. Natuurlijk kun je het ook goed in communicatie gebruiken: de nieuwe generatie leest niet meer, maar kijkt naar plaatjes. Last but not least, Sketchnotes is leuk en maakt je brein creatief.

In deze workshop begin je bij de basics. Je zult verbaasd staan over je eigen tekenkwaliteiten! Je hoeft geen talent te hebben om dit te kunnen. Aan de hand van oefeningen leer je samen met Venna hoe je sketchnotes in je werk kan inzetten. Aan het einde zal er gezamenlijk een plaat worden gemaakt wat de UVON voor ons betekent.

De workshop is erg praktisch; je hebt bijna continu zelf een stift in je handen of werkt samen aan een visualisatie.

De workshop vindt plaats op maandag 12 september 2023 van 09.00 tot 12.30 uur bij Venna thuis.
Adres: Kastanjelaan 3, 5581 HD Waalre.

Let op:
– er is een maximum van 8 deelnemers mogelijk;
– er zijn geen kosten verbonden aan deelname;
– aanmelding op volgorde van binnenkomst;
– uitsluitend Uvon Noord-Brabant leden kunnen zich aanmelden;
– deelnemers kunnen voor 12 Euro een Sketchnotes basis pakket bestellen. Dit helpt wel echt met een “vliegende start”. Dit pakket kan ter plaatse met Venna worden afgerekend.

INFO
12 september 2023
09:00 - 12:30
LOCATIE
VeAtion
Kastanjelaan 3, Waalre, 5581 HD
DEELNAME
Reserveren gesloten
Kaart wordt geladen...

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.