Vrijdag 24 november: Kerstbijeenkomst


Op vrijdag (!) 24 november 2023 gaan we het Uvon Noord-Brabant jaar stijlvol afsluiten in Huis Brakel in Brakel. Het is een betoverende locatie die speciaal voor ons als Uvon leden al in een sfeervolle kerstsfeer zal zijn aangekleed.

Wat er allemaal staat te gebeuren op deze avond houden we nog een beetje als een verrassing. Maar saai en ‘oh wel leuk’ wordt het in ieder geval niet. Het wordt een geweldige avond! Ook voor de partners die bij deze kerst-avond meer dan welkom zijn.

De bijdrage per persoon zijn iets hoger dan bij een standaard Uvon avond. Maar hiervoor krijg je dan ook een onvergetelijke avond, met een bijzonder ontvangst, heerlijk diner, sfeervolle muziek en ook….dat verklappen we nog niet.

Als je aansluitend wil blijven overnachten is dat o.a. mogelijk bij Van der Valk Hotel in Zaltbommel.
Via Huis Brakel is er een kortingscode beschikbaar. Ook zijn er diverse B&B mogelijkheden in de regio.

Bijdrage leden € 65,- pp
Bijdrage partners 65,- pp

 

9 november 2023 update:

Programma:
vanaf 18.00 uur inloop en ontvangst
ca. 18.30 uur aanvang diner
ca. 22.30 uur einde van een feestelijke avond.
Er wordt een heerlijk 4 gangen kerst-diner*) geserveerd met als afsluiter een grande finale van een desserbuffet. Bij iedere gang wordt een bijpassende wijn geschonken. Gedurende de avond zal de DJ de avond opluisteren met sfeervolle muziek maar ook kerstsongs en swingende muziek voor een dansje. Voor elk wat wils. Maar er is nog meer!

Voor de Uvon kerst-diner-avond hebben we natuurlijk nog een extraatje. In het kader van duurzaamheid, hergebruik, ontspullen bij deze het verzoek aan alle deelnemers (dus ook de partner die meekomt): brengt een ‘zolder-cadeau(tje)’ mee. Wat is dat horen we jullie denken? Dat is een item dat bij je in de kelder, garage, trapkast of op zolder staat. Het kan van alles zijn: boeken, servies, glaswerk, vazen, schilderij, kitsch, antiek, lamp, handtas, koffer, etc. Het is te mooi voor de kliko. Maar zonde om al naar de Kringloop te brengen. Maar gebruiken doe je het zelf ook niet meer.
Verpak het ‘zolder-cadeau’ feestelijk in transparante folie en breng het mee op 24 november. Bij de entree van Huis Brakel staat een trolley waar je het op kan plaatsen. Tijdens de feestelijke avond wordt bekend gemaakt wat de bestemming wordt van jouw meegebrachte ‘zolder-cadeau’.

*) dieetwensen / allergieën kunnen tot 20 november a.s. gemaild worden aan info@ikzoekzoekuwhuis.nl

INFO
24 november 2023
18:00 - 22:30
LOCATIE
Huis Brakel
Dwarssteeg 2 , Brakel, 5306 BC
DEELNAME
Reserveren gesloten
Kaart wordt geladen...

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.